Farfetch.nl logo

Farfetch Netherlands Coupons & Promo Codes

1/2 ster 1 ster spatie tussen 1 en 2 1 1/2 sterren 2 sterren spatie tussen 2 en 3 2 1/2 sterren 3 sterren spatie tussen 3 en 4 3 1/2 sterren 4 sterren spatie tussen 4 en 5 4 1/2 sterren 5 sterren Stylinity (183)

Ontvang de laatste Farfetch Nederland kortingen en aanbiedingen op Stylinit

Klik om te krijgen promotiecode beginnend 15% off
FARFETCH IS 10 Vier met 15% korting

How to Save More with Farfetch.nl

Nadat je je winkelwagentje hebt geladen, ga je naar de betaalpagina om je bestelling te bekijken. U vindt een vak met het label "Uw promocode invoegen" waarin u uw code kunt invoeren en klikt op "Opslaan en doorgaan". Zodra u hierop heeft geklikt, ziet u de korting die is toegepast op uw bestelling.

Other Tricks To Save More

Nodig je vrienden uit om te winkelen bij Farfetch en bespaar 10% op je volgende bestelling.

Rewards Program

Farfetch heeft op zich geen beloningsprogramma, meldt u aan voor de nieuwsbrief voor exclusieve toegang tot verkoopvoorbeelden, plus nieuwkomers, trends en promoties.

Returns Policy

Farfetch biedt gratis retourzendingen aan - je hebt 14 dagen om items terug te sturen naar de Farfetch-boetiek waaruit ze zijn voortgekomen. Het wordt aanbevolen dat u uw pakket binnen 7 dagen terugstuurt om ervoor te zorgen dat de levering binnen 14 dagen plaatsvindt.

About Farfetch.nl

Farfetch verkoopt luxe artikelen online bij meer dan 700 merken en boetieks wereldwijd. Portugese ondernemer José Neves startte het in Londen gevestigde bedrijf in 2007. Neves had het idee om boetieks een virtuele plek te geven om zichzelf te vertegenwoordigen tijdens zijn modeweek in Parijs, werkend voor het merk B Store, een licentie- en groothandelbedrijf dat hij oprichtte

Contact Information

Bel +44 (0) 20 3962 236 Of vul het Contact formulier op de website in.
 


© 2018 Stylinity
just clearing my floats